Loading Events

« Összes program

  • Ez a program már nem aktuális!

Szabics Kikötő és Szabadidőpart

július 29 @ 08:00 - 17:00

|Recurring Event (See all)
Every week

[ A+ ] /[ A- ]

A Szabics kikötő és Szabadidőpart egész évben várja a tó szerelmeseit és a horgászokat a Tisza-tóhoz. Az élő Tisza folyó partján helyezkedik el, ahonnan a tó bármely része könnyedén megközelíthető! A vállalkozás a kikötői szolgáltatásokban rejlő lehetőségek mellett a térségben elsőként ismerte fel az ökoturizmus iránti érdeklődés fokozódását és üzleti stratégiáját, fejlesztéseit a turizmus igényes fogadása érdekében hajtotta végre. A döntés helyességét igazolta, hogy a kikötő már 2002-ben elnyerte a Tisza-tó legjobb turisztikai vállalkozása címet. Célunk, hogy múltba tekintően is bemutassuk az itt élő ember és a természet kölcsönös kapcsolatát, mely nemcsak az ismeretszerzés, hanem a felfedezés élményét is nyújtja vendégeinek.

szabics

Az élő Tisza legnagyobb horgász- és jachtkikötője…

A természeti szépségekben gazdag környezetben épült kikötő, nemcsak a folyón, hanem egy védettebb medencés kikötőben is kínálja biztonságos szolgáltatásait. A kikötő a horgász és vízisport szezonban éjjel-nappal felügyelve, folyamatosan üzemel. Gondoskodni tudunk a vízijárművek biztonságos téli tárolásáról, védelméről is. Kikötőhely bérelhető éves, havi vagy akár napi időszakra is.

Sólyapályánkon a bonyolultabb vízre bocsátási ill. kiemelési feladatokat is nagy gyakorlattal és teljes felelősséggel végezzük. Vállalunk műszaki mentést, bevontatást, üzemanyag ellátást, hajó- és motor-szervizelést. Parti szolgáltatásainkkal (szálláshely, étterem, büfé, hajószalon, szabadtéri sütés-főzés, WC, és mosdóhasználattal) is igyekszünk “hajós” vendégeink kényelmét szolgálni.

Kikötői szolgáltatások:

Szabics Imre
Szabics Gábor

Túrákról információk és jelentkezés:

Kiss Ferenc

Szállásfoglalás és csoport bejelentkezés:

Eszenyi Edina

Vízi túrák. Horgásztúrák. Kerékpártúrák. Hajózás a Tisza-tavon. Tematikus vízi túrák. Esküvőhelyszín. Hajóbérlés. Hajókirándulás. Rendezvényhelyszín hajón.

Print Friendly

RÉSZLETEK

Dátum:
július 29
Idôpont:
08:00 - 17:00
Program kategória:
, , , ,
A program cimkéi:
, ,

Szervezô

Szabics kikötő
Telefon:
+36703641890
Weboldal:
http://szabicskikoto.hu/

Helyszín

Tiszafüred
GPS: 47.6048011779785 | 20.7110996246338, Tiszafüred, 5358
+ Google Térkép
Telefon:
+36309548620
Weboldal:
http://www.szabicskikoto.hu